ANNONSØRINNHOLD

Akropolis feirer 30 år - prøv oss gratis i to uker

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker

Sportsclub Akropolis var allerede fra starten i 1993 en stor aktør innen trening i Drammen og mange har vært innom stedet i kortere eller lengre perioder. På det meste var det nærmere 9.000 som ukentlig brukte sentrene på Åssiden, Marienlyst og i Lier.

Gjennom 30 år har drammensere støttet oppunder den lokale aktøren og Akropolis er derfor fortsatt en aktuell aktør på markedet. Kjeden tilbyr nå to ukers gratis trening til alle for å feire jubileet og tar kundene tilbake til 90-tallet i form av tema og treningsmote. Det blir 90-tallsmote på instruktørene, musikk og treningsformer som aerobic og så videre.

Kundene er naturligvis også velkommen til å hente fram 90-talls klær fra skapet. Akropolis er stolt av å kunngjøre 30 år eksistens, 30 års samarbeid og lojalitet fra kunder, ansatte, leverandører og samarbeidspartnere. Det er på grunn av disse relasjonene at Sportsclub Akropolis er områdets største leverandør av treningsglede.

I perioden 11.-24. september ønsker vi å feire jubilanten med stil og inviterer alle som ønsker til å bli med på feiringen.

Powered by Labrador CMS