ANNONSØRINNHOLD:

Den perfekte gaven til ham og henne

Ved du den følelsen når du når til fredag og tenker - vent litt, har uka gått så fort?

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker

Dagene går i ett og smelter sammen samtidig som tiden flyr av gårde uke etter uke. Plutselig har det gått ett år eller flere og du står foran en merkedag som for eksempel en bursdag eller et slags jubileum.

Felles merkedager er alltid koselige å feire på den ene eller andre måten. Kanskje er den mest passende gaven å gi en opplevelsesgave? Eller kanskje det kan være å finne en gave som står på ønskelista? Uansett om det er deg selv eller noen som du kjenner som skal feire tiden sammen, kan det være en utfordring å finne den perfekte gaven.

Et luksuriøst tilbehør

Mangler du inspirasjon til en gave til ham eller henne? I utgangspunktet kan du alltid ha i tankene hva de liker å gjøre og hvilke interesser de har. Kanskje finner du frem til at en kulinarisk opplevelse vil være en hit eller skal det kanskje være enda villere? Det kan også være en tur på gokartbanen eller en klatretur som får hjertet til å slå litt fortere. En fysisk gave som skaper minner i ettertid kan også være en god og gjennomtenkt gave.

Eller gi en gave med byRavn hvis du tror det kan være en hit. Hos byRavn kan du få håndlagde personlige produkter i skinn som er perfekte gaver både til ham og henne. Du kan trykke en personlig tekst etter eget valg på alt fra kortholdere til musematter. Alle produkter hos byRavn er laget i vegetabilsk garvet kjerneskinn. Med den luksuriøse finishen vil det ikke bare være en gave som kommer til å bli godt mottatt, men også en gave som kommer til å vare i mange år.

Si det med en nøkkelring

En nøkkelring med tekst er en topp personlig gave. Selv spiller du en stor rolle i designfasen der du kan få en helt unik nøkkelring i skinn. Det er mange ulike kombinasjoner mellom farger på skinn og metall. Du kan trykke akkurat den teksten som du selv ønsker på nøkkelringen, enten det er navn på mottaker eller en dato som du har gode minner om. En nøkkelring i skinn har mange funksjoner som varierer etter hvilken størrelse som du velger.

Størrelsene varierer i tre forskjellige lengder som gjør at du har mange muligheter for å trykke en melding som du ønsker at mottakeren skal se hver dag. Størrelsene svinger dessuten fra at de passer perfekt i håndflaten til å kunne sitte rundt om håndleddet og til slutt nøkkelbåndet i skinn som er langt nok til at du kan ha det rundt om halsen.

Powered by Labrador CMS