Annonsørinnhold:

Derfor bør du legge sykkeltimene til Drammensbadet

Drammensbadet fortsetter satsingen på sykkel med faste gruppetimer før jobb tre dager i uka, og tilbyr pulssystem for å logge trening og resultater.

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker.

Utover separat treningsstudio med enkeltsykler har Drammensbadet en egen hall for gruppetimer med erfarne instruktører. 

Her deltar inntil 25 personer av gangen. Tilbudet med morgenøkter hver mandag, onsdag og fredag klokken 06.45 fortsetter, og det er også mulig å være med på sykkeltimer på kveldstid.

- Det er allerede mange som svømmer før jobb, og nå får man muligheten til å kombinere det med sykling for de som ønsker det. Om noen vil prøve en morgenøkt uten å være medlem må de gjerne ta kontakt, forteller Anita, fagansvarlig for individuell trening.

FØLG LØYPA: Med den store skjermen kan man se både resultater og følge løypa underveis i intervalløktene, forteller instruktørene Caroline og Anita.

Pulssystem holder styr på treningen

Drammensbadet har investert i IQniter pulssystem som overvåker puls, kaloriforbrenning og andre parametre direkte mens du trener. 

- Gode verktøy hvor man kan følge med på løypa og se resultatene underveis i treningsøkten bidrar til motivasjon. 

- I tillegg til å følge grafene mens du trener er det enkelt å se resultater over tid og utviklingen gjennom øktene, forteller Caroline, fagansvarlig for gruppetrening.

Alt du trenger er et pulsbelte man får kjøpt på Drammensbadet. Dette kobles opp mot en app, og vips har man erstattet en kostbar pulsklokke som ville vært alternativet. 

Maraton lørdag 7. mars

Uansett om du er nybegynner eller erfaren kan Drammensbadets kunnskaprike instruktører gi deg den oppfølgingen du trenger.Er intervalløktene på 45 minutter for lite, arrangeres det også regelmessig timer med maratonøkter på to timer og varierte løyper. Neste mulighet er allerede 7. mars.

- Hva med å kombinere en maratonøkt med restitusjon på velværeavdelingen? smiler Anita.

Økten gir nemlig gratis inngang til velværeavdelingen i etterkant. Det blir også servert forfriskninger underveis.

LES MER OM GRUPPETRENING OG PÅMELDING HER

GØY MED INNE-SYKKEL PÅ VINTEREN: Alle som fra før har medlemskap på bad og trening deltar gratis på gruppetimene.
Powered by Labrador CMS