ANNONSØRINNHOLD:

Easy Repair: Har over 40 års erfaring med bilskade

- Vi har lakkert det meste, og reparerer heller enn å kjøpe nytt. Hos bilskadeverkstedet på Åssiden får du gjort jobben raskt, enkelt og opptil 80% billigere enn med tradisjonell reparasjon.

KLIKK PÅ VINDUET OVER FOR Å SE VIDEO!

Roy Ole Bostrøm er daglig leder for Easy Repair, og kan vise til snart 40 års erfaring i bransjen. Det kommer godt med når alle tenkelige utfordringer skal løses optimalt til lavest mulig pris for kundene.

- Siden vi ikke er et tradisjonelt lakkeringsverksted har vi lavere driftskostnader som kommer kundene til gode. Vi har fokus på spot-repair, bærekraft og miljø, forteller Bostrøm.

Spot-repair og smart-repair er teknikker som gir et like bra resultat som den klassiske metoden på et lakkeringsverksted. Fordi Smart Repair kun utføres på det skadede området medfører det mindre jobb, og bilen kan repareres raskt, enkelt og billig.

Fikser det meste

- Derfor er vi profesjonelle på dette området. Uansett om det er snakk om parkeringsbulker, steinsprut eller andre ting, forteller Bostrøm.

Verkstedet utfører også reparasjoner på plastikk og glassfiber, samt ombygging.

- Om du ønsker å bygge om noe i glassfiber eller hardplast, så ikke nøl med og ta kontakt. Vår lange kompetanse innen bil, samt erfaringer på buss og tog, gjør at vi ser løsninger fremfor problemer, sier Bostrøm.

Fokus på lakken

Resultatet er viktigst, og alle biler blir utført med kvalitetskontroll før de overleveres hos Easy Repair. Før lakkering blir lakken scannet for en best mulig match mot verkstedets over 140.000 fargekombinasjoner.

- Vi bruker også vannbasert baselakk, som er et fullgodt alternativ til tradisjonall billakk, sier Bostrøm.

Om du ikke har skade på bilen, men ønsker å ivareta lakken for å forebygge skader, kan det også være smart å legge en tur innom Easy Repair.

- Med rens og polering av lakken beskytter man bilen som gjør den enklere å vedlikeholde, sier Bostrøm.

Etter å ha fått en uforliktende og gratis taksering kan du hos Easy Repair få gratis lånebil mens jobben utføres. Verkstedet holder til sentralt på Åssiden i Buskerudveien 124.

LES MER OM TJENESTENE SOM UTFØRES AV EASY REPAIR

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker.

Powered by Labrador CMS