Annonsørinnhold:

Finn riktig barnevogn

Det er mange viktige kjøp som kommer med når familien skal utvides med en ny baby. Alt fra barnesenger og klær, til stellebord og bleier. Barnevognen er et svært viktig kjøp, ettersom det skal sikre komfort for barnet, og brukervennlighet for deg som forelder.

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker

Foreldre vil ha ulike behov når de kjøper vogn. Det kan være du har bruk for en sportsvogn som kan være med på løpetur, eller kanskje du trenger en vogn med plass til to barn.

Du kan undersøke en barnevogn test før du kjøper en selv, for å se hvilke vogner som får best tilbakemelding. Før du kjøper vogn er det viktig å se på hverdagen med dine barn, for å finne ut hvilke funksjoner som er aller viktigst å ha i vognen.

Pris og terreng

Før du går til innkjøp av barnevognen er det noen faktorer du bør kikke på. Det kan være en god ide å sette et ønskelig budsjett for kjøpet, slik at du vet hvilke merker og modeller du kan lete hos.

Du burde også vurdere området du bor i, eller der barnevognen skal trilles. Skal du for eksempel på trilletur i skogen eller på grusveier, er det smart med hjul som tåler dette. Bor du i Norge kan det også være nødvendig å undersøke hjul som er beregnet for vinterføre eller glatte underlag, dette er viktig når det kommer til vognens sikkerhet.

Oppbevaring og vekt

Lagringsplass i vognen er et relevant tema for de fleste foreldre. Når man er ute på tur med barn, krever det ofte litt bagasje og det kan være fint med en vogn som tilrettelegger dette. Det vil også være smart dersom du har barnet med i for eksempel matbutikken, da du kan plassere handleposer i vognens oppbevaring.

Bor du i leilighet vil vognens vekt være avgjørende. Det kan bli svært slitsomt dersom du flere ganger om dagen må bære en tung vogn opp flere etasjer. En barnevogn vil typisk brukes i mange år, og muligens til flere av dine barn, derfor vil mange synes at farge og design er viktig.

Best i test

Barnevognen Bugaboo Fox2 har scoret godt i tester, dette på grunn av sitt stilige design og gode funksjoner. Vognen håndterer de fleste underlag og holder barn opp til 22 kilo.

Den har også gode oppbevaringsmuligheter på undersiden, og veier lite. Vognen kan brettes helt sammen, slik at den enklere kan oppbevares i bil og hjem. Materialet kan tas helt av og vaskes, noe som alltid er en fordel om man har barn. Barnevognen er myk å komfortabel for barnet å ligge i, som jo er en av de viktigste oppgavene vognen har. Dette er et godt alternativ for alle forelde.

Å kjøpe en barnevogn kan være en kostelig affære. Avhengig av merke og modell, kan vognene være svært dyre. Det er det ekstra viktig å undersøke de mange vognene på markedet. Det er viktig at vognen er sikker og behagelig for barnet og engel å bruke for foreldre.

Powered by Labrador CMS