ANNONSØRINNHOLD:

STREKKER SEG LENGER: Fra venstre Fredrik Moen, Kristine Dalen og Anders Jahren satser videre på kundestøtteordninger med nytt navn, drakt og kurs for fremtiden fra lokalkontoret på Brakerøya.

Fra drammenskontor til nordisk satsing på skyteknologi

Drammensbedriften Ganske Enkelt med sine 30 ansatte har nå blitt kjøpt opp og blitt del av Cloud Connection AS. Endringen innebærer også en større satsing lokalt som kommer både nye og eksisterende kunder til gode.

Cloud Connection - Din totale samarbeidspartner innen CRM, ERP og HRM i Norge og Sverige

Firmanavn: Cloud Connection

Nettside: www.cloudconnection.no

Antall ansatte: 160

Omsetning: 260 millioner

- Vi satser på norden som en del av noe større, men er fortsatt en drammensbedrift med lokal tilstedeværelse, uttaler nyansatt leder for Brakerøya-kontoret til Cloud Connection, Kristine Dalen.

Sammen med teamet med mange års fartstid i Drammen, tar de det som en stor anerkjennelse at større aktører velger å satse på den lokale bedriften som har holdt det gående med CRM-løsninger til bedriftsmarkedet siden 1995.

Og med nye vyer og samarbeidspartnere som skal favne enda bredere i markedet, blir ikke arbeidsplassen mindre attraktiv.

- Vi har faktisk to nye utviklere som flytter til Drammen fra Bergen og Hamar for å starte hos oss, forteller tidligere daglig leder Anders Jahren, som fortsatt er en del av kontoret på Brakerøya.

Beviset på at kompetansen er høy og resultatene gode innenfor sitt segment kom nylig under en markering fra CRM-leverandøren SuperOffice, som har vært spesialfeltet til Ganske Enkelt i mange år.

- Det ble delt ut fire priser for fjoråret, hvor Ganske Enkelt tok tre av dem og et annet Cloud Connection-selskap den siste, forteller leder for CRM kundesenter, Fredrik Moen.

Sterkere sammen

For et snaut år siden ble selskapet kjøpt av Økonomibistand, og nye Cloud Connection AS består nå av over 160 ansatte i Norge og Sverige, med en samlet omsetning på 260 millioner.

- Sammen med ØkonomiBistand AS, Cloud Connection AS, Direktkonsult AB og EA System samles vi under merkevaren Cloud Connection AS. Innen 2025 skal nye Cloud Connection bli ledende på skytjenester innen ERP, HRM og CRM i Norden, forteller Dalen.

- Vi er en mindre del av et større konsern, men når bredere geografisk sett enn tidligere, og kan også fange opp lokale kunder på andre områder enn det vi hittil har gjort, sier Dalen (bildet).

CRM-teamet hos Cloud Connection har forøvrig også kontorer i Trondheim og Oslo.

Fortsatt «ganske enkelt»

- Kundene våre møter stadig en mer kompleks hverdag, og vi tror at en systemleverandør som er tilgjengelig og tett på kundens utfordringer og prosesser gjør det digitale skiftet enklere. Derfor er det viktig for oss å videreføre mantraet om at det skal være enkelt å være kunden vår, selv om mye av det vi jobber med er komplekst, sier Dalen.

Selskapene har endret seg i takt med tiden, og med sine kunders hverdag.

- I verden i dag, hvor det meste er digitalt, spiller den fysiske og lokale tilstedeværelsen mindre rolle når en kunde gjør sitt leverandørvalg. Likevel er vi overbevist om at det å samle kompetansen i virksomheten gjør oss til en mer slagkraftig aktør i markedet. Teamet i Drammen vil derfor ikke bare jobbe med norske kunder, men bidra til selskapets ambisjon om å bli en ledende aktør i hele det nordiske markedet for forretningskritiske IT-løsninger, sier Dalen.

Powered by Labrador CMS