ANNONSØRINNHOLD:

GIR DEG MER TIL OVERS: Butikksjef Gry D. Høgsveen og daglig leder Inger Landaas hos Price i Krokstadelva.

Høye utgifter? – Lev billigere!

Spar penger og gjør julehandelen på Price Lagerbutikk.

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker

Når kostnadene blir høye må man gjøre det man kan for å leve billigere. Price Lagerbutikk har også gjort flere tiltak for strømsparing – de har fjernet flere kjøle- og frysedisker, gamle lysstoffrør er erstattet med led-rør og all oppvarming skjer med gass, som er en mer effektiv oppvarmingskilde.

Som kunde vil du ikke oppleve noen forskjell med unntak av at noen bruskjøleskap nå er tomme og mørke.

Price syntes allikevel at alle fortjener å kose seg litt ekstra i julen, og sørger til enhver tid for å ha butikken full av gode og billige gaver til både to-og firbente; gode tips til den kreative og til deg som trenger en god gaveide.

Butikken bugner av julepynt og ikke minst av mat og kos til selve julen. På Price Lagerbutikk finner du flotte gaver til alle på gavelisten, samt at du garantert finner noe du kan sette på din egen ønskeliste.

Raske beslutningsprosesser og mulighet til å sikre store partier gjør at Price oppnår gode innkjøpspriser, som igjen gir DEG gode jule-kupp. Grunnen til at varene ikke kan selges i andre butikker kan være at varen har fått ny forpakning, at den har noen dager for dårlig dato i forhold til kjedenes strenge regler for antall salgsdager, eller at produsenten har produsert opp for mye.

Price får inn både store og små partier som rulles ut i butikken hver eneste dag. Noen av partiene finner du i annonsen på hjemmesiden www.lagerbutikk.no - daglige tilbud legges ut på butikkens facebook-side, men de fleste partiene rekker de aldri å annonsere, så ta turen innom!

Julehandel er bedre når den er billig!

Powered by Labrador CMS