ANNONSØRINNHOLD:

Hva kan du finne på etoro.com?

Fler og fler nordmenn blir interessert i å investere i aksjer, selv de som ikke har noen tidligere erfaring med markedet.

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker.

Fler og fler nordmenn blir interessert i å investere i aksjer, selv de som ikke har noen tidligere erfaring med markedet.

Det er en økende trend som har gjort mange oppmerksom på mulighetene som finnes der ute. I takt med etterspørselen har det også kommet en rekke nye nettmeglere du kan handle hos.

De aller fleste kjøper nemlig ikke aksjer hos en aksjemegler lenger, men gjennomfører det hele på nett.

Millioner av brukere

I denne artikkelen skal vi se på en av disse sidene, og gi en anmeldelse av plattformen etoro. Det er originalt en israelsk side som skryter over å ha millioner av brukere i hele 140 land.

De er ledende innen såkalt “social trading” og “copy trading”, verktøy som mange handlere liker å bruke.

Det er også en plattform som er enkelt å bruke for nybegynnere, og som tilbyr grafer og verktøy som er nyttig for alle aksjehandlere. Du kan lese noen av høydepunktene fra handlesplattformen her, eller lese en etoro anmeldelse på nett.

Brukervennlig og tilgjengelig

En stor fordel med etoro er at det er en brukervennlig side som finnes både på web og som appversjon.

Dette gjør at du kan gjennomføre kjøp, kopiere andre tradere, se din portefølje, ta ut penger osv, alt direkte fra telefonen.

Siden har også blitt oppgradert de siste årene slik at copy trading-funksjonene og grafvisningene har blitt mer overskuelige og informative

Hvem passer etoro til?

Handelsplattformen passer godt til alle som liker å drive med “social trading” og “copy trading”, men også med tradisjonell CDF-handel. Hvis du er en erfaren og suksessfull investor kan du også tjene penger på at andre kopierer deg.

Måten du handler her skiller seg også ut fra dens konkurrenter. Du investerer et bestemt beløp i hver handel for deretter å velge et gearnivå, som varierer fra ingen gearing og oppover, helt avhengig av produktet du handler. Du kan få siden oversatt på norsk, men kan ikke åpne en konto i NOK. Etter du har laget en profil får du en virtuell konto som du kan bruke til å bli kjent med siden før du setter inn ekte penger.

Vi kan med andre ord varmt anbefale etoro som handelsplattform for alle som er på utkikk etter et godt, trygt og oversiktlig sted å handle aksjer. Siden tilbyr mange nyttige verktøy som kan gjøre handelen enklere, og avkastningen bedre dersom man bruker de riktig og tar de gode valgene.

Powered by Labrador CMS