Annonsørinnhold:

Juletilbud fra butikkene i Stasjonsgata

Vi håper du vil støtte næringslivet ved å handle lokalt og samtidig få den gode julestemningen i Stasjonsgata Hokksund!

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker.

Julen er for mange årets koseligste tid. Det er lite som slår den deilige julestemningen man får av julestjerner i vinduet, julepynt på alle flater, et pyntet juletre og julens dufter av kanel og grantre.

- Selv om vi lever i en veldig annerledes tid, lover vi å gøre vårt beste for at du skal få den beste førjulstiden sammen med oss i Stasjonsgata i Hokksund, uttaler butikkene Marianne AS, Undertøyshuset Carolina, Stiftelsen Crux, Hokksund Optiske, Be Amazing, og Step In Interiør, Klær og Café. 

I tillegg til mange flotte butikker samt stor bredde i utvalg av forretninger, tilbyr Hokksund og Stasjonsgata gratis parkering til alle våre kunder.

- Vi håper du også vil støtte næringslivet ved å handle lokalt og samtidig få den gode julestemningen i Stasjonsgata Hokksund!

Alle butikker og forretninger forholder seg til enhver tid til gjeldende smittevernregler:

Marianne AS

Vi er en butikk hvor god kvalitet og god service står i fokus. Godt utvalg i bukser og overdeler til jul. Fine julegaver. Vi har gavekort.

Undertøyshuset Carolina

Hos oss finner du et bredt sortiment av kjente merkevarer. Vi hjelper deg til å finne riktig passform og sørger for at du får en god shopping-opplevelse!

Stiftelsen Crux

CRUX Øvre Eiker oppfølgingssenter er en arena for arbeidstrening og meningsfulle aktiviteter for personer som trenger det i Øvre Eiker. Vi er et viktig samlingspunkt i Hokksund sentrum. CRUX Bruktbutikk blir i tiden frem til jul forvandlet til en fantastisk julebutikk. Ordinære åpningstider er tirsdag – fredag klokken 11-15. Hver lørdag fra 28. november frem til jul holder vi ekstra åpent fra klokken 11 -15.

Step In Interiør, Klær & Café

Vi byr på alt fra mote til interiør, samt en matbit og deilig kaffe mellom slagene. Velkommen innom oss for en hyggelig handel.

Be Amazing

Hyggelig butikk i Hokksund med bredt utvalg av dameklær i str. 34-46.

Hokksund Optiske

Som medlem av C-optikk, Norges største optikerkjede, kan vi selv velge hvilket utvalg av innfatninger og glasskvaliteter vi vil ha. Når du kjøper komplette briller og velger glass med den beste overflatebehandlingen, får du automatisk fordelsprogrammet som gir deg rabatt på videre kjøp av komplette briller.

Powered by Labrador CMS