Annonsørinnhold:

Kom i julestemning med Bauhaus

Lengter du etter jula er ikke hjelpen langt unna. På Lierskogen finner du områdets største og flotteste utvalg av alt du trenger for å dekorere hus og hjem!

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker.

- Årets jul blir kanskje ikke helt normal, men vi kan i hvertfall bidra for de som ønsker å gjøre det så hyggelig som mulig hjemme, sier Aagot Benterud, markedssjef for Bauhaus ved Liertoppen. 

Tiden har kommet da man kan henge opp julepynten uten å risikere rare blikk fra naboen, og før vinteren gjør sitt inntog kan den rette belysningen gjøre underverker i en ellers mørk og trist årstid.

- Det er ikke akkurat hyggelig ute om dagen, og julebelysningen gir så mye varme og hygge, sier Benterud.

Alt hjertet måtte begjære

Og hos Bauhaus er utvalget enormt. Her finnes alt for den kresne julepynter, som ønsker en lysende atmosfære både ute og inne.

Om du foretrekker å ønske adventstiden velkommen med julenisser, reinsdyr, julekranser, stjerner og adventstaker, finnes selvsagt det også - i store mengder.

 <strong>Og skulle du bare v&aelig;re ute etter litt inspirasjon til jula, er utstillingen verdt et bes&oslash;k i seg selv - og det med smittevernet ivaretatt.</strong>
Og skulle du bare være ute etter litt inspirasjon til jula, er utstillingen verdt et besøk i seg selv - og det med smittevernet ivaretatt.

- Vi har strengt fokus på smittevern, tilbyr både ansiktsmasker, håndsprit og god boltreplass i luftige lokaler, sier Benterud. 

{source} <iframe width="670" height="377" src="https://www.youtube.com/embed/SYNxx4qQ0jU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> {/source} KLIKK PÅ VINDUET OVER FOR Å SE VIDEO!

Juletresalg for barnekreftforeningen

Når tiden kommer for å handle inn juletreet, er mulighetene også mange. Foretrekker man et kunstig tre, finnes det i en rekke ulike størrelser, fasonger og prisklasser.

Men om du velger en vaskekte edelgran til jul, støtter du i tillegg en god sak om du handler hos Bauhaus. 

- Vi er i år formell samarbeidspartner med barnekreftforeningen, og gir 50 kroner fra hvert juletre vi selger av de største variantene mellom to og tre meter, forteller Benterud.

Håpet er å samle inn så mye som mulig, og kunne overrekke Barnekreftforeningen en stor sjekk til jul. 

- Vi regner med å selge flere tusen trær, så det kan fort bli litt summer ut av det, smiler Benterud, og røper at det blir fullt salg av ferske juletrær fra uke 48.

<em><strong>JULETR&AElig;R:</strong> Om du ikke &oslash;nsker &aring; hente det selv, kan du f&aring; det levert p&aring; d&oslash;ren! </em> <em><strong>Se flere bilder fra juleutstillingen under!</strong></em>
JULETRÆR: Om du ikke ønsker å hente det selv, kan du få det levert på døren! Se flere bilder fra juleutstillingen under!

Powered by Labrador CMS