ANNONSØRINNHOLD:

Norges beste Skousen ligger i Drammen

Svaret på hvorfor får du her!

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker.

Hva har gjort at Skousen Drammen har seilt opp som kjedens beste butikk?

- Det handler nok i første rekke om en ekstrem dedikasjon fra alle som jobber her. Vi har utviklet en service og vinnerkultur du ikke finner mange andre steder. Avdeling Drammen er besatt av folk som virkelig ønsker å levere en best mulig opplevelse av å handle hos oss. Dette viser seg så tilbake gjennom økt salg og kundetilfredshet.

Hvilke ting kan dere vise til?

- På vår facebookside har 52 personer gitt oss skriftlige vurderinger. 4,9 stjerner av 5 mulige tilsier jo at vi har en svært høy grad av fornøyde kunder. Slike genuine tilbakemeldinger gjør mang en sen arbeidskveld verdt det.

Sentraladministrasjonen selv har jo også kåret oss til kjedens beste butikk to ganger og nominert oss en tredje, så også internt har vi en høy stjerne. Drammen blir brukt som utdanningsinstitusjon for nye franchisetakere og selgere i kjeden, som nok kommer mye av den svært høye kunnskapen som de ansatte i Dammen har tilegnet seg. Vi har et ekstremt stort ønske om å kunne mest mulig om varene våre.

Så handler det om å gi det lille ekstra som gjør at vi skiller oss ut. For eksempel bærer vi konsekvent ut varer til bilene til kundene våre. Vi har også en frakt og monteringspartner som er svært dedikert og gjør en bunnsolid jobb ute i hjemmene til våre kunder. Dette setter vi svært høy fokus på.

Hvorfor skal kunder handle i en Skousen-butikk kontra en av de andre kjedene?
Hvorfor skal kunder handle i en Skousen-butikk kontra en av de andre kjedene?

- Det handler jo mye om det vi viser til ovenfor, at vi går et skritt lenger enn kanskje våre konkurrenter gjør. Vi er en litt gammeldags type butikk, men har tillit til at dette er noe mange der ute har savnet.

- Det er også sjelden noen ventetid overhodet hos oss, og vi har ikke noe kølappsystem eller slikt. Vi er noe overbemannet i forhold til det vi i utgangspunktet trenger, og har kun dedikerte heltidsselgere og ingen ekstrahjelper. Alle du møter hos oss er en godt utdannet, fullt dedikert person som kan det han driver med. Hos oss får du kun èn person å forholde deg til, gjennom hele ervervelsesprosessen. Dette er unikt.

- I tillegg så er jo pris alltid viktig, og vi matcher laveste nettpris på alt vi kan få tak i. Så du får alltid landets beste pris i kjøpstidspunktet.

Hva har endret seg i butikken fra åpning til nå?

- Oi, det er ikke rent lite! For det første så har butikkens utstilte varer fort vekk tredoblet seg. Vi har bygget ut montere i både bredde og høyde det lokalet er godt for, og er svært stolte av sortimentet vårt. Vi har nå to lagre lokalt i Drammen og har flere hvitevarer på lager enn noen annen butikk i kjeden. Nesten uansett hva du ønsker å kjøpe av vårt butikkførte sortiment kan du få med deg på dagen.

Hvordan skal dere bli enda bedre?

- De som jobber her er virkelig typer som aldri blir fornøyd med status quo. Man kan alltid bli enda et hakk flinkere, og vi skal fortsette å videreutdanne oss og sørge for at flest mulig i Drammen og omegn vet at her får de den beste veiledning og service bransjen kan tilby. Hos oss er du ikke en i røkla, hos oss er du viktig.

- Vi som jobber her har også fått vesentlig mer kunnskap og lengre erfaring. Svært mange av våre kunder synes vi virkelig kan det vi driver med, noe som er ekstremt viktig for oss.

Powered by Labrador CMS