Annonsørinnhold:

Nye Isuzu D-MAX 4X4: Maskulin pickup med luksuriøse personbil-tendenser

Arbeidshesten Isuzu D-MAX har blitt fornyet, og nå er det ikke bare entreprenører som vil få glede av den. Med topp moderne utstyr, nytt design og muligheten for fem seter, er dette en pickup med mange bruksområder.

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker.

De siste årene har pickup-markedet tatt seg for alvor opp. Nye modeller kommer stadig til, og konkurransen blant merkene er enorm.

– Pickup er jo en veldig kul biltype, som også nordmenn endelig har fått øynene opp for, sier Steinar Dokken, salgssjef for Isuzu Norge.

Isuzu D-MAX har i perioder vært klassens mest solgte, og nå girer favoritten kraftig om. D-MAX anno 2021 har fått seg et helt nytt karosseri som både er mer maskulint, men også penere. Den har nyutviklet motor, som er mer gjerrig på drivstoff, i tillegg til at den er spekket med toppmoderne utstyr.

Bilen er rett og slett ny fra topp til tå.

BESTILL PRØVEKJØRING

Mange muligheter

Når du ser D-MAXen fra utsiden er det først og fremst en tøff arbeidsbil som takler ulendt terreng. I det du setter deg inn i bilen, får du imidlertid et annet inntrykk. Den minner mer om en luksuriøs personbil, med delikat design, skinninteriør, og et infotainmentsystem som lar deg koble opp IOS og Android.

– Tradisjonelt har pickuper vært mer eller mindre begrenset utstyrt, og det er egentlig ingen god grunn til at det skal være sånn. Utstyrsnivået og kjørekomforten i nye D-MAX er derimot blitt utrolig bra, sier Dokken.

LES MER OM BILEN

Blant annet kan D-MAX by på filholder, LED-lykter, ryggekamera, adaptive cruisekontroll, blindsonevarsling, firehjulstrekk, skinnseter med åtteveis elektrisk justering og Apple Carplay. Om du går for 5-seteren, har du faktisk en svært solid familiebil med fokus på komfort, plass og sikkerhet.

Testprosedyrene til Euro NCAP blir stadig skjerpet, og Isuzu D-Max er faktisk den eneste pickupen i Norge som har gått helt til topps.

– Det er veldig gledelig, men ikke overraskende at D-MAX har oppnådd 5 stjerner i Euro NCAP, og at bilen er den sikreste pickup i sin klasse. Den leveres med avanserte førersystemer (ADAS) som er nytt for denne klassen. Den er også utstyrt med en senter-airbag for å beskytte frontpassasjerer mot sammenstøt ved sidekollisjon. Isuzu har virkelig tatt sikkerhet på alvor i utviklingen av sin nye D-Max, sier Dokken.

Svært anvendelig

Det du kanskje lurer på er om denne bilen – en pickup – passer dine behov.

Med firehjulstrekk, 3,5 tonn hengervekt og 80 centimeters vadedybde, er den selvskreven til entreprenører eller de som trenger en arbeidsbil.

 <em>Men hva med deg som ikke n&oslash;dvendigvis farter rundt p&aring; byggeplasser?</em>
Men hva med deg som ikke nødvendigvis farter rundt på byggeplasser?

Du kan stille deg spørsmålene: Synes du det er greit med god plass i bilen? Er du ute etter en driftssikker bil som er godt utstyrt? Hender det at du tar deg en tur ut i marka eller på fjellet og trenger fremkommelighet?

– I alle disse tilfellene er D-MAXen et godt alternativ. Her får du en stor og solid bil som er lettkjørt, ligger godt på motorveien og kommer seg frem dit du skal. Kall det en SUV med lasteplan, forklarer Dokken.

Så enten du er entreprenør, om du driver med jakt og friluftsliv eller om du bare er ute etter en praktisk bil, så bør du sjekke ut nye Isuzu D-MAX.

Fem grunner til å kjøpe Isuzu D-MAX 4X4:

 

  1. Den er svært godt utstyrt

  2. Effektiv og robust bil med firehjulstrekker og 3,5 tonn hengervekt

  3. God plass på lasteplanet til å frakte det du måtte trenge

  4. D-MAX kan fåes med 5-seter om du trenger det

  5. God komfort med høyt sikkerhetsnivå

BESTILL PRØVEKJØRING

Powered by Labrador CMS