ANNONSØRINNHOLD:

Cathrine Thorvaldsen og Line Søderberg Andersen tar imot deg hos Designa kjøkken i Drammen og hjelper deg med å sette sammen ditt drømmekjøkken.

Nytt kjøkken? – Her får du dansk design og kvalitet for pengene!

Geir Stian Jørgensen og Cathrine Thorvaldsen står i bresjen for en unik kjøkken- og hvitevaresatsing i Drammen. På Åssiden finner du eksperter på begge deler under samme tak.

KLIKK PÅ VINDUET OVER FOR Å SE VIDEO!

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker.

På Åssiden finner du Drammens største destinasjon for kjøkken, hvitevarer, bad og garderobe. Designa Drammen og Skousen Drammen er en 850 kvadrats dobbeltbutikk hvor du finner nøkkelkompetanse både på kjøkkentegning og fagkompetanse innen hvitevarer.

Med de to danske fanchisekjedene i samarbeid kommer dette prisbevisste kunder som ønsker seg kreative kjøkkenløsninger av god kvalitet, til gode.

«HULL I VEGGEN»: Her kan kundene nå vandre fritt mellom det som en gang var to helt selvstendige butikker.

- Unikt konsept

Designa tilbyr kjøkken i alle prisklasser, alt fra ferdige pakkeløsninger etter gjør det selv-metoden til komplett montering av eksklusive bestillingsløsninger. Designmessig skiller utrykket seg fra mange av konkurrentene med svensk/skandinavisk design, til det typiske danske designet. Sortimentet er meget bredt, yrer av valgmuligheter, med et sterkt fokus på miljø og bærekraft fra fabrikken i Herrning i Danmark.

Ved å spille på synergieffektene fra en felles løsning med kjøkken og hvitevarer under samme tak, har suksessen kommet. Kjøkkentegnerne har hver seg over 15 års erfaring i bransjen og kan gi svært god veiledning. Når du så får ekte fagkompetanse av hvitevarerådgiverne i Skousen samtidig, så er det en kombinasjon av knowhow og pris som ikke finnes noe annet sted i Norge.

Og skulle du få lyst til å pusse opp badet eller få ny garderobe med det samme du er i gang, ordner Designa det også. Slike løsninger er også på utstilling i lokalene.

MER FARGER: En trend som preger nye kjøkkenløsninger. Flerfargede kjøkken er i skuddet.

Ser mot bedriftsmarkedet

Konseptet har falt i svært god jord blandt entreprenører og utbyggere. Designa og Skousen sin synergiløsning har gjort at de har vunnet mange anbud på større leilighetskomplekser med flere hundre boenheter.

- Skarp pris og en tettere og nøyere oppfølging har gjort utslaget i dette markedet, sier eier og prosjektsjef Cathrine Thorvaldsen, som tidligere har lang erfaring fra Optimera hvor hun var prosjektsjef i tosifret antall år.

- Det var en ekstremt god avgjørelse å slå sammen disse to butikkene og vi har stor tro på at vi skal vokse videre både på privat og bedrift, sier Geir Stian Jørgensen, som har en fot i eierskapet i begge butikkene.

- Flere og flere får opp øynene for at hos oss kan man få en helt annen fagkunnskap kombinert med svært sterk pris for hva du får for pengene, sier han.

Butikkene holder til i det gamle Bohus bygget på åssiden, sammen med blant annet Fagmøbler og Dør & Vindu. Cathrine Thorvaldsen og Geir Stian Jørgensen ønsker gamle og nye kunder velkommen til en ryddig og god handel.

TA KONTAKT PÅ DESIGNA DRAMMENS HJEMMESIDER FOR ET UFORPLIKTENDE MØTE ELLER TILBUD

Se noen smakebiter fra utvalget hos Designa på Åssiden:

BAD: Designa leverer også baderomsinnredninger i dansk design.
MODERNE: Løsninger uten overskap blir mer og mer utbredt fra Designa for et luftigere kjøkken.
Powered by Labrador CMS