ANNONSØRINNHOLD

- PARTIVARER, DET ER PRICE DET! - Vi matcher svenskefargene og det er mange likheter med en tur på Price og en tur til søta bror, ler daglig leder Inger Landaas og butikksjef Gry D. Høgsveen.
- PARTIVARER, DET ER PRICE DET! - Vi matcher svenskefargene og det er mange likheter med en tur på Price og en tur til søta bror, ler daglig leder Inger Landaas og butikksjef Gry D. Høgsveen.

Price Lagerbutikk: – Hvorfor dra til Sverige når du har oss?

- Mange av kundene omtaler oss som sitt eget lille Svinesund, sier partivare-spesialisten i Krokstadelva.

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker.

Mange drar til Sverige for å shoppe inn brus, godteri, kjøtt eller andre dagligvarer til party og fest. Men man kan gjøre et kortreist kupp uten å måtte dra ut av landet.

- Partivarer, det er oss, forteller daglig leder Inger Landaas.

- Men finner du noe du liker anbefaler jeg ikke å vente for lenge. Da går det tomt, «advarer» butikksjef Gry D. Høgsveen.

Nye partivarer hver dag

Price får inn nye partivarer hver eneste dag, og har avtaler med mange leverandører om direktekjøp og rask levering.

Spesielt typiske «taxfree-varer» som folk drar til Sverige for å handle billig som brus, godis, kjøttprodukter og hygienevarer er alltid billig på Price - men også kjøtt og fisk, interiør og non-food.

- Mange av kundene omtaler oss som sitt eget lille Svinesund med mange knalltilbud, sier Høgsveen.


Selv om grensene nå er åpnet håper de flere får opp øynene for det blågule varehuset i Krokstadelva, og sparer pengene det koster å kjøre over grensa.

I 33 år har varehuset ved Mjøndalsbrua drevet bærekraftig med fokus på pris og matsvinn - for man kaster jo ikke mat.


Interessert i gode tilbud?

Price Lagerbutikk legger ut gode tilbud på sine Facebook-sider hver eneste dag, og kan også friste med Instagram-konto for interiør og Snapchat for de som er ekstra interessert.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">PARTY? </span>Skal du invitere til fest er tilbudet stort og prisene lave.</span>
PARTY? Skal du invitere til fest er tilbudet stort og prisene lave.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">KJØTT:</span> Mange ulike fristelser i frysedisken til en billig penge.</span>
KJØTT: Mange ulike fristelser i frysedisken til en billig penge.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">GARNPRODUKTER:</span> Også en populær vare hos Price.</span>
GARNPRODUKTER: Også en populær vare hos Price.
Powered by Labrador CMS