Annonsørinnhold:

Slik får du bulkfri bil på 1-2-3

Løsningen er enklere enn du tror. Lakkeringsfri bulkoppretting er svaret. Hjelpen er ikke langt unna!

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker

Hvem har vel ikke opplevd å finne bilen sin med irriterende dørbulker på en tettpakket parkeringsplass. Tradisjonelt en kostbar affære og svært sure penger ut av vinduet.

Men slik trenger det ikke være. De leie parkeringsbulkene kan nemlig ordnes til en brøkdel av prisen, på 1-2-3 - med perfekt resultat.

På Holmen i Drammen holder en av landets fremste eksperter på lakkeringsfri bulkoppretting, Bulkfix.no, til i toppmoderne lokaler.

Rutinert bulkfikser

Med over 13 års erfaring innen feltet lakkeringsfri bulkoppretting, var daglig leder Reidar Aune en av pionerene innen faget da han i sin tid startet opp for seg selv.

I dag driver han en suksessrik bedrift med fem ansatte, og har kunder over hele Østlandet og Trondheimsregionen - både bilforhandlere og private. 

- Jeg har veldig lang erfaring og var en av få i Norge som drev med dette på midten av 2000-tallet, sier Aune, som tidligere har blitt omtalt i fagblader for sitt spesialfelt. 

LES MER OM LAKKERINGSFRI BULKOPPRETTING PÅ BULKFIX.NO

God som ny

Lakkeringsfri bulkoppretting betyr å tilbakeføre karosseriet slik det var, uten lakkering, når lakken ikke er skadet. 

- Bulkene blir enten massert ut fra baksiden eller dratt ut fra forsiden. Det er perfekt for skader man får av dør mot dør, typiske shopping-bulker, sier Aune.

Fordi man beholder bilens originale lakk slipper man å bekymre seg for dårlig utført lakkeringsjobb eller rustskader.

Ingen fiks, ingen betaling

Bulkfix.no har kunnskapen, verktøyet og rutinen til å håndtere omtrent det som måtte være av mindre bulker og småskader på alt av bilmodeller. 

- Hvis bulken ikke er borte etter et besøk, så betaler du heller ikke. Så enkelt er det, lover Aune.

 Gratis taksering får du også med på kjøpet. Metoden Bulkfix benytter kalles såkalt «smart repair» - kort reparasjonstid på et begrenset område.  - Det er en meget prisgunstig og tidsbesparende måte å få fjernet irriterende småbulker, riper og steinsprut på. Du sparer opptil 60-70% i forhold til tradisjonelle metoder å utføre jobben på, forklarer Aune. 
Gratis taksering får du også med på kjøpet. Metoden Bulkfix benytter kalles såkalt «smart repair» - kort reparasjonstid på et begrenset område. - Det er en meget prisgunstig og tidsbesparende måte å få fjernet irriterende småbulker, riper og steinsprut på. Du sparer opptil 60-70% i forhold til tradisjonelle metoder å utføre jobben på, forklarer Aune. 

Steinsprut- og flekklakkering

Men det er ikke bare bulkretting Aune og kompani driver med. De har også utvidet virksomheten til å omfatte både steinsprut-flekking og flekklakkering av mindre områder.

- Vi legger lakk i sårene som oppstår etter steinsprut fra andre biler. Det er en behandlingsmetode som stopper rust og korrosjon. Alternativet er å lakkere hele delen, noe som ofte blir svært kostbart. Vi benytter spesiallakk, som er beregnet kun for dette formålet, forklarer Aune. 

Har du ripet opp en støtfanger eller en annen del av bilen ordnes det i bedriftens splitter nye spesial-lakkboks. 

 - Vi benytter spot-lakkering for å skjule dette. Målet er å beholde mest mulig av den orginale lakken på bilen, og dermed begrense omfanget av lakkeringen. Vi retter og lakkerer alle typer biler, også de av aluminium, forklarer Aune. 
- Vi benytter spot-lakkering for å skjule dette. Målet er å beholde mest mulig av den orginale lakken på bilen, og dermed begrense omfanget av lakkeringen. Vi retter og lakkerer alle typer biler, også de av aluminium, forklarer Aune. 

Som en ekstra trygghet tilbyr Bulkfix fem års garanti på alle lakkjobber, samt prisgaranti på flekklakkering.

HER KAN DU LESE MER OM TJENESTENE SOM UTFØRES HOS BULKFIX

<em><strong>STEINSPRUT-LAKKERING:</strong>&nbsp;Her f&aring;r panseret seg en runde, og den sjenerende steinspruten forsvinner &eacute;n etter &eacute;n.
STEINSPRUT-LAKKERING: Her får panseret seg en runde, og den sjenerende steinspruten forsvinner én etter én.

Under kan du se resultatet av to typiske dørbulker rettet hos Bulkfix - med før og etter-bilder:

 <strong><a href="mailto:post@bulkfix.no">BULKETE BIL? BESTILL ET BES&Oslash;K HOS BULKFIX HER </a></strong><em> <strong>VIKTIG INFO OM COVID-19:</strong> Da Bulkfix til enhver tid forholder seg til myndighetenes r&aring;d ang&aring;ende covid-19, er det trygt &aring; levere bilen hos oss. Vi vasker og desinfiserer n&oslash;kler, samt bruker alltid hansker i forbindelse med flytting av kundebilder. &Oslash;nsker du ikke &aring; komme inn p&aring; v&aring;rt kundemottak, ring oss og vi m&oslash;ter deg utenfor. Vi kan ogs&aring; hente og bringe biler etter avtale.
BULKETE BIL? BESTILL ET BESØK HOS BULKFIX HER VIKTIG INFO OM COVID-19: Da Bulkfix til enhver tid forholder seg til myndighetenes råd angående covid-19, er det trygt å levere bilen hos oss. Vi vasker og desinfiserer nøkler, samt bruker alltid hansker i forbindelse med flytting av kundebilder. Ønsker du ikke å komme inn på vårt kundemottak, ring oss og vi møter deg utenfor. Vi kan også hente og bringe biler etter avtale.

Powered by Labrador CMS