ANNONSØRINNHOLD:

Slik får du et smartere hjem – enkelt og billig

Denne teksten er kommersiell markedsføring fra Santander og inneholder annonselenker

Nå til dags velger stadig flere norske boligeiere å oppgradere hjemmet ved bruk av smart teknologi. Dette kan gjøre huset mer effektivt og hverdagen enklere på en rekke måter. Praktiske smarte lys og varmekilder kan spare deg både tid og penger via smartere strømforbruk. Også her i Drammen ser vi at denne trenden er i sterk fremmarsj. I denne artikkelen gir vi deg noen smarte tips om hvordan du kan oppfylle drømmen om et smarthjem på en billig og enkel måte.

Smart teknologi kan gjøre din hverdag enklere

Hva med lys som tilpasser styrke og bruk i henhold til tid på døgnet og værforhold? Hva med ovner i huset som regulerer temperaturen i henhold til rådende klimatiske forhold og hvorvidt beboerne er hjemme? Dette er bare to av de nærmest utallige bruksområdene for et smart hjem.

Både dine lys ute og inne kan gjøres smarte. Da kan du kontrollere dem enkelt via en app på telefonen eller ved bruk av stemmekontroll via en smart høyttaler eller smart assistent.

Du kan også få smarte hvitevarer. Det gjør det for eksempel mulig å få en melding på telefonen når klesvasken er ferdig, eller når tørketrommelen har tørket klærne. Stadig flere drammensere kjører også alt av bilde og lyd via smarte løsninger. Det gir deg sjansen til å styre alle husets høyttalere via et samordnet system, samt å styre TV-en ved bruk av stemmen.

Et smart hjem er et sikkert hjem

Svært mange smarte produkter for hjemmet har som formål å by på økt sikkerhet. Et godt eksempel er smarte utendørs lys med bevegelsessensor. De gjør at du kan vandre trygt omkring i hagen eller oppkjørselen midt på natta uten fare for å snuble i usette hindere.

En smart lås byr på en rekke store fordeler og en enklere tilværelse på mange forskjellige vis. For det første trenger du aldri bekymre deg for å miste nøklene. En smart lås kan nemlig låses opp og igjen via telefonen, en egen kode eller andre smarte løsninger.

Du kan også gi tilgang til huset til besøkende ved å gi dem sin egen kode. Denne kan gjelde i en fastsatt tidsramme om ønskelig. Meget praktisk for å gi, for eksempel, håndverkere tilgang til hjemmet når det behøves. Du kan i tillegg låse opp døren via telefonen uansett hvor du befinner deg i verden. Det samme gjelder å påse at døren er låst.

Det foreligger også overvåkningskamera for bruk inne og ute. Disse har bevegelsessensorer og utendørsmodeller er utstyrt med egne lamper.

Heldigvis bor vi i en fredelig og trygg by med lav kriminalitet. Det vil ikke være nødvendig å investere i denne typen teknologi i de fleste tilfeller. Ønsker du like fullt et ekstra lag av sikkerhet, er slike kameraer høyst effektive. 

Et gunstig lån gjør oppgradering til smarthjem tilgjengelig for de fleste

Smarte produkter for hjemmet foreligger i høyst ulike prisklasser. Du kan kjøpe smarte lys og lamper uten at det koster stort. Det samme gjelder en smart høyttaler. Ønsker du derimot å installere et smart lyssystem for hele boligen, eller et smart lydanlegg som dekker flere rom, kan en større investering kreves. Det samme gjelder smart varme og smarte hvitevarer.

Med et lån fra en seriøs aktør som Santander, kan du finansiere denne typen prosjekter på en fordelaktig måte. Med gunstige vilkår og betingelser, vil denne typen lån gi deg pengene du trenger til å investere i ditt hjem. Dette vil lønne seg på sikt i mange tilfeller, så fremt du påser at du tar opp et lån med lave kostnader og en tilbakebetalingstid som passer med dine behov. Det kan det være mulig å finne hos Santander.

Powered by Labrador CMS