ANNONSØRINNHOLD:

Slik får stadig flere drammensere et sunnere kosthold

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker

Her i Drammen skorter det slettes ikke på tilbud for en sunn og aktiv hverdag. Vi har et godt utvalg av treningsmuligheter innen en rekke idretter. Det favner vidt, fra mange populære treningssentre til flotte tur-, løpe- og sykkelruter.

Helse- og velværebevisste drammensere vet at ved å kombinere mosjon og sunt kosthold, får man best mulig resultat. Derfor er det stadig flere som nå sørger for å enkelt og greit få råvarer og oppskrifter levert på døra. På den måten sikrer du deg et sunt og variert kosthold – perfekt for en aktiv hverdag.

Vi blir mer og mer bevisste fordelene av et sunt kosthold

Det er ingen tvil om at også drammensere har blitt mer og mer bevisste betydningen av å spise sunt og godt. Dette er av stor betydning både med tanke på helse og trivsel. Klart det er koseligere å sette seg til ved neste måltid når det venter en delikat og smakfull godbit på tallerkenen.

Sunn mat betyr gjerne mat som ikke er prosessert og består av ferskest mulig råstoff. Det beste er å ha rikelig med ferske grønnsaker som en bærebjelke i kostholdet. Da får du i deg alle næringsstoffer som grønnsakene inneholder, og går ikke glipp av helsefordelene.

Du bør også lage maten din i størst mulig grad hjemme på eget kjøkken. Å tilberede maten fra bunnen byr på en rekke viktige fordeler. For det første er hjemmelaget mat gjerne hakket mer smakelig enn å plukke med seg et ferdigmåltid fra supermarkedet. For det andre får du full kontroll over nøyaktig hva du får i deg. Du kan påse både at du får tilstrekkelig med sunne næringsstoffer, og at du unngår for mye salt, sukker og øvrige tilsetningsstoffer. Mange ferdigretter har mer salt og sukker enn det som er optimalt.

Utfordringen for mange er tidsbruk

Men det er jo ikke alle her i Drammen som har tid til å sette av timevis til kjøkkentjeneste hver dag. I tillegg er det jo tidkrevende å både handle ferske råvarer hele tiden, samt å finne egnede oppskrifter å prøve ut.

Det er rett og slett ikke enkelt å kombinere idealet med å lage egen mat fra bunnen med en aktiv hverdag. De fleste av oss har jo nok å henge fingrene i med jobb, familieplikter og øvrige gjøremål. Dermed er det gjerne tidsbruken som gjør det så fristende å ta en snarvei innom ferdigmat selv om vi jo vet at dette ikke er det som er det beste. Hverken når det gjelder smak eller sunnhet. Resultatet kan bli at man legger seg til dårlige kostholdsvaner enkelt og greit fordi det ofte er det som virker enklest. Klart dette ikke er optimalt for noen av oss.

HelloFresh har slått an her i Drammen

Den store gladnyheten er at tilbudet til HelloFresh har kommet hit til Drammen. Det medfører at vi kan få råvarene vi behøver brakt hjem på døra. HelloFresh byr på matkasser bestående av flere forskjellige retter. All maten har fokus på både smak, mangfold og sunnhet. Det foreligger både vegetar-alternativer og matkasser for de som foretrekker kjøtt og fisk, så hos HelloFresh vil de fleste finne noe som frister.

Merk også at du ikke bare får maten levert. Du får i tillegg tilgang til oppskrifter du kan følge på en effektiv måte hjemme hos deg selv. Dermed frir du opp nok tid til å kunne nyte sunn og deilig hjemmelaget mat hver dag. Vi kan også anbefale å ta en kikk på HelloFresh sine matplaner, hvor du kan se neste ukens meny.

Powered by Labrador CMS