ANNONSØRINNHOLD:

Slik finner du den beste oppbevaringsmuligheten for deg

Det å få behov for å oppbevare noe utenfor hjemmet vårt er noe de aller fleste av oss enten har opplevd eller kommer til å oppleve minst en gang i løpet av livet.

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker

Men hvordan finner man egentlig den beste løsningen når det kommer til oppbevaring? Hva skal man tenke på når man velger? Hvordan bør man pakke tingene sine for optimal sikkerhet? Alt dette får du svar på i denne artikkelen, sånn at du kan føle deg klar til å velge!

Hva er den beste muligheten?

Noen vil helst oppbevare ting hjemme, men avhengig av hvor mye plass man har og ikke minst hva man skal oppbevare, kan det være veldig bra å velge profesjonell oppbevaring. Her får du nemlig stabil temperatur, tørr og fin oppbevaring og ofte bedre og tryggere oppbevaring enn hvis du skal gjøre det hjemme.

Frister det? Finn nærmeste oppbevaringsmulighet nær deg.

Her er noe av det du bør tenke over når du skal velge:

  • Kan du velge mini-oppbevaring eller må du leie et stort rom? Mulighet for å velge det som passer behovet ditt, gjør ofte at du sparer penger.
  • Sjekk ut i forhold til forsikring. Kanskje stedet har det, kanskje du må ha det selv, og kanskje du må kjøpe det i tillegg til vanlig innboforsikring. Tenk over dette, sånn at du ikke finner ut av det etter at skaden har skjedd.
  • Hvordan er åpningstidene og tilgangen til tingene dine? Det er bra at du kan gå inn selv akkurat når du vil, men noen steder er ikke dette mulig, så finn et alternativ som passer til dine behov.
  • Finn noe som ligger i nærheten av der du bor. Ingen orker å kjøre langt til lager, bare fordi det er litt billigere. Prioriter derfor pris i forhold til andre viktige parametere.
  • Sørg for å sjekke at oppbevaringen skjer ved stabil temperatur og ikke blir påvirket av det norske klimaet. Det bør være tørt, ikke i direkte sollys og ved stabil temperatur hele året. Dette er noe de fleste profesjonelle oppbevaringsmuligheter kan tilby, men sjekk likevel, for høy luftfuktighet, frost og for høy varme kan påvirke tingene dine, så dette er et ekstra viktig punkt hvis du for eksempel oppbevarer møbler med stoff, andre typer tekstiler, kunst eller andre sårbare materialer.

Slik pakker du tingene dine best

Når du har funnet ut av hvor du har lyst til å oppbevare tingene dine, er det viktig at du pakker dem riktig for å sørge for at du beskytter dem mot støv og andre ting, og her er det noen grunnleggende tips som kan være gode å følge:

  • Vær litt forsiktig med plastikk. Ved høyere temperaturer vil plast kunne føre til at det dannes kondens, så hvis målet er å beskytte noe mot støv, kan det være bedre å velge stoff eller tekstil som beskyttelse i stedet for.
  • Avhengig av hva du pakker, bør du vurdere å bruke tette plastkasser i stedet for pappkasser. Dette beskytter tingene dine bedre mot faktorer du ikke kan styre, som vannlekkasje og andre ting som kan ødelegge tingene dine.
  • Merk ting nøye, sånn at det er lettere å finne!
Powered by Labrador CMS