ANNONSØRINNHOLD:

Slik kan du finne julegaver til en god pris

Det å skulle handle inn julegaver til nære og kjære er for mange noe av det hyggeligste med julen. For andre kan det være noe av det de gruer seg mest til. Kanskje har du lyst til å gi noe du egentlig ikke kan ta deg råd til eller kanskje er økonomien allerede så trang at det er vanskelig å vite om man i det hele tatt kan ta seg råd til å kjøpe noe som helst.

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker.

Det å ha stram økonomi i desember er du i så fall ikke alene om. Som i Victoria Nadine sin nye julesang, «Du er ikke alene». Vi skal derfor gi deg et par tips til noen gode julegaver som ikke trenger å koste all verden. På den måten kan desember bli hyggelig for alle.

En kreativ og hjemmelaget julegave

Hjemmelagde julegaver kan være noe av det hyggeligste man får. Av en eller annen grunn så slutter mange å lage hjemmelagde julegaver når man er små, men slik trenger det jo ikke å være. VistaPrint har for eksempel billige kalender der du kan legge inn egne bilder. Her kan du tegne egne bilder eller du kan bruke bilder fra året som har vært. Dette er en kjempehyggelig gave til både besteforeldre, barna, mamma og pappa eller venninner.

Føler du deg litt ekstra kreativ og er glad i å tegne eller male så kan du male eller tegne et bilde av deg og den du skal gi julegave til. Det å tegne et bilde kan være en av de fineste gavene i verden. Mottaker er klar over at det ligger mye arbeid og tanke bak gaven og den trenger ikke koste noe mer enn fargeblyanter. Synes du det kan bli vanskelig å tegne mennesker så kan du for eksempel tegne et sted som har betydd noe for dere sammen.

Gaven til en billig penge

Det finnes også butikker som har en litt billigere prislapp som gjør at du også kan kjøpe julegaver dersom du ikke føler deg så kreativ. Hos både Røde Kors butikk og hos Fretex kan du virkelig fine noen vakre perler. Når du handler hos disse butikkene så vet du at overskuddet går til en fin sak og du gjør noe godt for miljøet samtidig. Dermed kan du finne en flott julegave, spare miljøet og ikke minst så slipper du å lese om forbrukslån på Nettavisen.no for å kjøpe årets julegaver.

Det finnes også mindre gaver du kan kjøpe som ikke trenger å koste en formue. Dette kan være en kinobillett, små gaveposer med godteri, glass eller en håndkrem. Husk at det er tanken som teller og det trenger ikke være en enorm gave. Kanskje føler du til og med at det holder med et hyggelig håndskrevet kort. Tenk litt over hvor mange du føler at du må kjøpe gave til og se om listen kanskje kan gjøres litt kortere. Hvis du kjøper noe personlig, noe som dere begge har snakket om eller noe som minner om noe dere har gjort tidligere – ja, da trenger ikke gaven koste en formue.

Powered by Labrador CMS