Annonsørinnhold:

Sprudlende moro med badebursdag på Drammensbadet

Hva med en aktiv feiring full av våte sprell og maten ferdig servert på bordet?

Denne teksten er kommersiell markedsføring og inneholder annonselenker.

Drammensbadet tilbyr den perfekte kombinasjonen av lek, moro og bevertning til barnas bursdagsselskap, avslutninger eller markeringer - hele året. 

Hvis barna ønsker en fartsfyllt feiring og trives med aktiviteter i vannet, har Drammensbadet oppskiften på den perfekte dagen. 

Badebursdag inkluderer både inngang og servering av mat og drikke med reservert bord og egen kelner på den store bursdagsterrassen i 2. etasje - som selskapet får ha helt for seg selv.

Pizza og is

Bursdagspakken inkluderer pizza, brus og is, hvor man kan velge mellom både slush og softis med tutti-frutti- eller sjokoladestrø.

Når maten og eventuelt kakene er fortært, er det selvfølgelig muligheter for å pakke opp gaver og synge bursdagssangen før turen bærer videre til det våte element.

Drammensbadet har også laget en egen invitasjon man kan laste ned og skrive ut når man skal be inn til badebursdag.

Hinderløype i vann

Fra fredag til søndag har badet rigget opp den store WIBIT-hinderløypen ute i det store dypbassenget, en utrolig populær utfordring for alle barn som kan svømme.

LES MER OM BADEBURSDAG OG BESTILLING HER

Ellevill 10-årsdag

Frøydis Rønningen fra Drammen (bildet over) valgte å feire den store 10-årsdagen på Drammensbadet med venninnene. Det ble en fartsfyllt dag full av sprudlende moro i et ellers utrivelig høstvær.

- Ungene har kost seg glugg i hjel hele dagen. Det har gått i ett, og vært et veldig flott opplegg for både store og små, forteller mamma Astrid Rønningen. 

LES MER OM TILBUDENE PÅ DRAMMENSBADET

Powered by Labrador CMS