ANNONSØRINNHOLD:

Velg riktig overmadrass

Denne teksten er kommersiell markedsføring fra livingoutlet.no og inneholder annonselenker

Å investere i riktig overmadrass er svært viktig for god søvnkvalitet. En god overmadrass kan nemlig kompensere for om sengen du har er for hard eller for myk. Overmadrass er også viktig for å beskytte sengen mot slitasje. Vi i Living Outlet anbefaler at du bytter ut din overmadrass etter fem år på grunn av hygiene.

En overmadrass består av enten polyuretanskum, memory foam, latex eller en latexkjerne med vattering rundt og trekk utenpå. Vi tilbyr ulike overmadrasser i forskjellige materialer slik at du kan finne den overmadrassen som passer deg.

Pulse latex overmadrass

Pulse Latex er laget av en blanding av naturlig og syntetisk latex, og er det siste innen latexteknologien. Naturlig latex produseres av sevjen fra gummitreet. Natur latex er en naturlig råvare og bidrar til et rent sovemiljø.

Pulse Latex er et materiale som gir en unik ventilasjon og fuktregulering. Pulse latex har en spesiell struktur med mikroskopiske små innebygde luftlommer som gjør at materialet har en helt eksepsjonell pusteeevne. Forskjellen mellom Pulse latex og andre latexvarianter er at det er stansete hull inn i madrassen. Stansete hull presses sammen når kroppen din ligger på madrassen noe som gir bedre ventilasjon. Den åpene cellestrukturen i pulse latexen sørger for optimal ventilasjon og komfort.

Pulse Latex krever minimalt med energi under produksjon i forhold til andre latexvarianter. Pulse Latex teknologien er basert på dielektrisk oppvarming. Denne spesifikke metoden sikrer at latexen varmes opp etter hvert og mer jevnt fordi varmen produseres i selve materialet. Gjennom denne prosessen blir energiutnyttelsen optimalisert, noe som gjør Pulse Latex til den mest bærekraftige på markedet i dag.

Dvale Pulse Latex overmadrass finner du her.

Klima latex overmadrass

Gir god komfort, støtte og ventilasjon. Klima latex er svært elastisk og trykkavlastende. Vi har overmadrasser med kjerne av klima latex, på den ene siden er vattert med ull for vinterstid, og bomull for sommerbruk. Arctic Premium III Galant latex overmadrass finner du her.

Ønsker du en overmadrass med klima-latex kjerne uten ull så finner du Arctic Premium I Grand latex overmadrass her.

Polyuretanskum overmadrass

Laget av høykvalites polyuertanskum med god fleksibilitet og høy motstand mot deformasjon. Polyeurtanskum gir tilstrekkelig elastisitet slik at det ikke sprekker, er luftig og fleksible Den porøse strukturen har en positiv effekt på blodsirkulasjon under søvn. Vi har overmadrasser laget av polyuertanskum med forskjellig liggekomfort.

Ønsker du en overmadrass med polyuretanskum som er ekstra myk så finner du Arctic Premium II Asta ekstra soft overmadrass her. Ser du heller etter en som er medium liggekomfort så anbefaler vi Arctic Premium V Ana overmadrass som du finner her. Vil du ha en overmadrass av polyuertanskum som er fast så anbefaler vi Arctic Premium VI Delux overmadrass som du finner her.

Memory foam eller viskoelastisk skum

Viskoelastisk skum eller termoplastisk skum har en spesiell struktur som reagerer på brukerens vekt og temperatur. Dette materialet justerer seg under trykk og tar nøyaktig samme form som personen som ligger på den. Viskoelastisk skum gir naturlig støtte til ryggraden, forbedrer blodsirkulasjonen og kan motligge liggesår. Overmadrass laget av viskoelastisk skum kan virke fastere enn overmadrasser laget av enten pulselatex, latex eller polyuretanskum.

Ser du etter en overmadrass som er laget av memory foam så finner du Arctic Premium IV Milda Memory her.

Powered by Labrador CMS