ANNONSØRINNHOLD:

Velg riktig seng – Living Outlet hjelper deg!

Denne teksten er kommersiell markedsføring fra livingoutlet.no og inneholder annonselenker

Å investere i riktig seng er helt avgjørende for god søvnkvalitet og generell velvære. I denne artikkelen gir vi deg mer kunnskap om pocketfjærer, pocket-in-pocket fjærsystem og trippel pocket fjærsystem.

Pocketfjærer tilbyr enestående komfort og støtte, også kjent som lommefjærer. Pocketfjærer er individuelt innpakket fjærer som er plassert i separate stofflommer. Disse stofflommene i madrassen er limt sammen med de andre lommene. Dette gjør at hver fjær beveger seg uavhengig av den andre, noe som gir presis støtte og reduserer bevegelsesoverføring mellom sovende partnere. Dette minimerer forstyrrelser under søvnen. Pocketfjærer er svært slitesterke og gir god støtte.

Pocketfjærer tilpasser seg også naturlig kroppens konturer, og gir avlastning der man trenger det mest. Noen pocketfjærmadrasser er bygget opp med 5 og 7 soner anatomisk avlastning. Kort fortalt er pocketfjærene ved hodet fastere, nakke- og skulderpartiet mykere, midjepartiet fastere og mykere igjen ved korsrygg- og hofteparti. Dette er for at kroppen skal komme ned i madrassen slik at ryggraden er rett når du ligger på ryggen og siden for å få best mulig avlastning.

Pocket-in-Pocket Fjærsystem eller Joy Pocket Fjærer: Hva er det?

Pocket-in-Pocket fjærsystemet tar pocketfjærer til neste nivå ved å legge til et ekstra lag av komfort og støtte. I dette systemet er hver fjær ikke bare innpakket i en lomme, men den er også plassert inni en større fjær. Her er det også pakket inn to pocketfjærer i en og samme lomme. Dette skaper et dobbelt lag av støtte og gir en enda mer presis og ergonomisk støtte til kroppen din.

Pocket-in-Pocket fjærsystemet bidrar også til å redusere bevegelsesoverføring enda mer enn vanlige pocketfjærer, noe som gjør det til et ideelt valg for de som deler seng med en urolig partner. Den ekstra lag av støtte og komfort gjør også at denne typen fjærsystem passer for de som søker en ekstra luksuriøs søvnopplevelse.

Trippel pocket fjærsystem

Her har du pocketfjærer i hovedmadrassen (rammen) på kontinentalsengen og dobbelt lag med pocketfjærer i mellommadrassen. Her får du ekstrem god støtte og avlastning. Her har du også muligheten til å vende om madrassen slik at du kan sove på en medium eller fastere side.

Her finner du sengen vår med Joy Pocket fjærer (pocket-in-pocket) fra Arctic Beds.

Her finner du kontinentalseng med 7-sone pocketsystem fra Dvale|Beds.

Her finner du kontinentalseng med 5-sone pocketsystem fra Dvale|Beds.

Her finner du kontinentalseng med 5-sone pocketsystem og trippel-pocket-fjærsystem fra Arctic Beds.

Powered by Labrador CMS